Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Mirëmbajtje

Kuzhina dhe roje

Paraqitja & Tarifat

Kuzhina dhe roje

 

Albina Bisaku

Kuzhiniere

Filip Marki

Kuzhinier

Shemsije Kokollari

Pastrimi

Anton Lleshi

Gjimnaz

Roje dite

Anton Tomrecaj

Shkolla Fillore

Roje nate

Lek Tushaj

Shkolla Fillore

Roje nate

Murat Xhoxhaj

Gjimnaz

Roje nate

Ramadan Sahiti

Tranzit

Roje dite

Skender Krasniqi

Tranzit

Roje dite


 

Apliko tani!

Konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2020/2021

më tepër >>

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2020 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.