Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Mirëmbajtje

Kuzhina dhe roje

Paraqitja & Tarifat

Udhëheqja

Ideatorët dhe konstruktorët

Ne jemi të vetëdijshëm se asnjë institucion nuk mund të punojë në mënyrë kuptimplote pa struktura të qarta. Ekipi ynë udhëheqës është pra si ideatori përgjegjës dhe dhënësi formës në rrugën për në cakun tonë të përbashkët. Edhe pse secili ka marr përsipër përgjegjësinë për fusha të ndryshme, mbetet detyrë jona e të gjithëve, ta shikojmë çdo të arritur bashkërisht dhe të mendojmë për gjetjen e frymëzimeve për hapat që premtojnë suksese në të ardhmen. Mësimdhënës dhe edukatorë, prindër, nxënës, bashkëpunëtorë në administratë si dhe miq dhe përkrahës në këtë proces të kërkimit të më së mirës janë partnerët tanë.

 

Dr. Burkhard Löher

Koordinatori Gjerman

Neki Jahaj

Drejtor i Gjimnazit

Lulzim Tytynxhiu

Zv. drejtor dhe Koordinator për Tranzit

Veli Gashi

Koordinator i cilësisë

Hamide Elshani

Drejtoreshë për Financa dhe Administratë

Sr. Lindita Spaqi

Shkolla Fillore

Drejtoresha

Konsultimet me prindër

E hënë

08:45 - 09:35

Arianit Çollaku

Drejtor i Konviktit

Bardhyl Metkamberi

Tranzit

Udhëheqës Loyola Tranzit


 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2021 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.