Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Paraqitja & Tarifat

Gjimnaz
Konviktet tona
Oferta jonë mësimore vlen për tërë Kosovën.

 

Fëmijët nga tërë Kosova dhe nga vendet për rreth duhet të kenë mundësinë të vijojnë shkollën tonë. Në këtë rast vëmendja jonë e veçantë i është përkushtuar përkrahjes së vajzave.

Në konvikte janë të vendosur fëmijët në dhoma me katër shtretër me dush dhe WC. Për të mirën trupore kujdeset ekipi jonë i kuzhinës. Udhëheqja e konvikteve i është besuar françeskaneve nga Cetinja, Mali i Zi, një urdhri të Krahinës së Shkollës për motra të Gracit. Motrat jetojnë në konvikt.

 

 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.