Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Mirëmbajtje

Kuzhina dhe roje

Paraqitja & Tarifat

Mirëmbajtje dhe Pastrim

 

Antoneta Ransi

Pastrim

Bekim Aliu

Gjimnaz

Mirëmbajtje

Drita Doda

Shkolla Fillore

Pastrim

Etem Hoxhaj

Pastrim

Gega Thaqi

Gjimnaz

Pastrim

Hava Shala

Gjimnaz

Pastrim

Kimete Durguti

Gjimnaz

Pastrim

Lazer Çetaj

Shkolla Fillore

Mirëmbajtje

Luljeta Kolgeci

Gjimnaz

Pastrim

Luljeta Bisaku

Pastrim

Lumturije Sakica

Gjimnaz

Pastrim

Marte Përnokaj

Pastrim

Prek Karica

Shkolla Fillore

Mirëmbajtje

Shpresa Sallauka

Gjimnaz

Pastrim

Sinfiroza Thaqi

Gjimnaz

Pastrim

Tom Spaqi

Pastrim

Tone Leka

Shkolla Fillore

Pastrim

Vera Kajtazi

Shkolla Fillore

Pastrim

Zenel Rexhaj

Gjimnaz

Pastrim

Zoja Mesulaj

Tranzit

Pastrim


 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2021 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.