Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Mirëmbajtje

Kuzhina dhe roje

Paraqitja & Tarifat

Shkolla & Konvikti

Shkolla jonë

Gjimnazi Loyola në Prizren është gjimnaz privat, klasik i pranuar nga shteti ...

Konviktet tona

Oferta jonë mësimore vlen për tërë Kosovën. Fëmijët nga tërë Kosova dhe ...

Paraqitja & Tarifat

Gjithçka për provimin pranues, për paraqitjen dhe tarifat ...

Koncepti pedagogjik

Parimet themelore të edukatës në Gjimnazin-Loyola ...

Pedagogët tanë

Partnerë të prindërve, miq të nxënësve ...

Edukatorët tanë

Partnerë të prindërve, miq të nxënësve ...

Udhëheqja

Ideatori dhe dhënësi i formës ...

Administrata jonë

Organizimi dhe mbështetja ...

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2021 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.