Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Paraqitja & Tarifat

Edukatorët tanë

Partnerë të prindërve, miq të nxënësve

Edukatorët tanë përkujdesen për fëmijët jashtë kohës së mësimit, por edhe gjatë fundjavës shkollore. Përveç në aktivitetet zbavitëse, muzikore dhe sportive, ata janë të angazhuar edhe në përkrahje gjatë "studimit" ditor. Bashkëpunimi i ngushtë me pedagogët dhe prindërit, bisedat e përhershme me ta janë çështje që kuptohet vetvetiu.

 

Anne-Claire Brasseur

Tranzit

Volunteer

Arijeta Ukaj

Shkolla Fillore

Kujdes pas shkollor

Artur Kontny

Tranzit

Vullnetar

Blerta Kallaba Ukimeraj

Konvikt

Edukatore

Edita Lumi

Shkolla Fillore

Të kujdesit ditor

Egzona Çollaku

Konvikt

Edukatore

Frrok Thaqi

Konvikt

Edukator

Ilir Memaj

Shkolla Fillore

Të kujdesit ditor

Luçe Qollaku

Konvikt

Edukatore

Robert Shllaku

Konvikt

Detyrë natën

Shpejtim Buqaj

Konvikt

Edukator

Tilmann Laufkötter

Tranzit

Volunteer

Violeta Berisha

Konvikt

Detyrë natën


 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.