Shoqata mbështetëse

Shoqëruesit

Donatorët

Miq, përkrahës dhe partnerë

Donatorë dhe përcjellës

Pa Renovabisin, i cili në vitin 2003 e porositi studimin e realizueshmërisë dhe pastaj, së bashku me krahinën e Jezuitëve gjermanë vendosi që këtë projekt ta zbatojë në jetë, sot në Prizren nuk do të kishte kurrfarë gjimnazi të ri me konvikte. Edhe funksionimi i shkollës sonë dhe konvikteve pa Renovabisin, anëtarët e Shoqërisë bartëse dhe partnerët tanë nuk do të ishte i mundshëm.

Ne në dy vitet e fundit kemi gjetur shumë miq dhe përkrahës. Të gjithë atyre dëshirojmë tu falënderohemi përzemërsisht. Natyrisht që ne shpresojmë në ndihmën tuaj edhe më tutje, nga e cila fëmijët e Kosovës, me siguri, do të jenë të varur edhe disa vite.

Në vijim do të gjeni regjistrin sipas abecedës të atyre, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre për suksesin e projektit tonë. Nga kujdesi që ne kemi ndaj partnerëve tanë që tani kërkojmë mirëkuptim, në rast se regjistri nuk është në tërësi aktual, ose aq më keq, në qoftë se ndonjërin e kemi harruar.

 

Shoqata mbështetëse

Është formuar për mbështetjen ...

Shoqëruesit

Projekti jonë nuk jeton vetëm nga subvencionet financiare. Ne na ...

Donatorët

Këtu mund të gjeni listën e të gjithë atyre që kanë kontribuar për suksesin tonë ...

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.