Shoqata mbështetëse

Shoqëruesit

Donatorët

Shoqëruesit

Projekti jonë nuk jeton vetëm na subvencionet financiare. Ne kemi nevojë edhe për mbështetje, për këshilla dhe ndihmë të ekspertëve, si dhe bisedë me miqtë. Frymëzimet dhe kritika janë të rëndësishme njësoj dhe ne ato i marrim seriozisht.

Disa na shoqëruesit tanë, do të ua prezantojmë këtu. Emërtimi pason pa vlerësim dhe ju sigurisht do të keni mirëkuptim se një zgjedhje e tillë asnjëherë nuk mund të jetë e plotë.

P. Eugen Hillengass SJ

Udhëheqës i zhvillimit të projektit – Krahina e Jezuitëve Gjerman
Ndihmon në mënyrë të palodhshme në të gjitha çështjet, para se gjithash te “Fundraisingu”.

Prof. Dr. Karl Schneider

Shkolla e Lartë Pedagogjike Ludvigsburg
Hartoi ekspertizën për projektin tonë.

 
Dr. Erich Rabitsch

Këshilltar profesionist për Ballkanin (djathtë) në Zyrën Federale Administrative, në bisedë me prof. Dr. Karl Schneider (majtë).

 
P. Peter Leutenstorfer SJ

Si mësimdhënës i dikurshëm i gjuhës latine në Kolegjin St. Blasien, përsëri ka mësuar mësimdhënësit tanë të latinishtes.

 
Dr. Winfried Adler

Ka udhëhequr Punëtorinë e II - Didaktikë dhe Pedagogji – për mësimdhënësit tanë.

 
Hubertus Plenk

Ka udhëhequr Punëtorinë e II – Didaktikë dhe pedagogji – për mësimdhënësit tanë si dhe zotëri Schwarzbach, nga njëherë edhe nëpër të gjitha katër anët e luginës së Lumëbardhit.

 
B. Karl-Hein Lang SJ

Para përurimit ka organizuar pastrimin dhe në janar 2006 së bashku me kuzhinierin tonë filluan punën në kuzhinën e re të mensës.

 
Horst Blassl

Pronar i mediave dhe teknikës së të dhënave. Pa te nuk do të mund të krijohej kjo paraqitje në Internet. PHP/HTML është për atë si një filxhan i kafes së mirë për të tjerët, një "mjet pasioni".

 

Margit Herrmann & Erhan Tan

Kolping Kosovë
Te dy për ne janë si këshilltarë dhe ndihmës në Prizren të pashmangshëm.

 
Florian Baubin,
Bernd Bornhauser,
Dorian Schmid,
Christian Staudt,

ndihmuan Atë Happelin dhe projektin e shkollës së tij qysh nga fillimi ne shtatore 2005. Ata bene një film dokumentare “Prizren Transit Road”, duke pasur edhe një s h ikim ne te kaluarën dhe konfliktet e Kosovës , kontribuon ne kuptimin e situatës dhe jep një raport mirëkuptimi rreth projektit dhe origjinës se saj.

       

 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.