Aktuale

Afatet

Jobs

Afatet

Këtu i gjeni të gjitha afatet e rëndësishme në vitin aktual shkollor.
Te pushimet çdo herë është dhënë dita e parë dhe e fundit e pushimeve.

 

NO ich bin hier!!
No records match the request