Aktuale

Afatet

Vend pune

Punësimet

Kërkoni vend pune?

Këtu në çdo kohë do të gjeni pasqyrën e vendeve të lira në Loyola-Gymnasium.

Nga të gjithë bashkëpunëtorët tanë presim që përveç shqipes të flasin edhe gjermanisht ose anglisht! Në rast se nuk jeni nga vet Prizreni ose rrethina, do të duhet të jeni pas shpërnguljes.

 

Asociation "Loyola-Gymnasium shpall konkurs për këto vende pune:

Një mësimdhënës (mësimdhënëse) të gjuhës gjermane, gjuhës angleze, kimi dhe fizikë. Norma e punës 24 orë.

 

Dokumentet e nevojshme:

• Letër motivuese;

• CV;

• Diploma e fakultetit përkatës.

 

Dokumentet shtesë:

• Certifikata të trajnimeve;

• Referenca.

 

Dokumentet e nevojshme duhet të dorëzohen në zyrën e administratës qendrore, prej sot datë:
19.02.2020-deri më 26.02.2020, çdo ditë pune, nga ora 08:00 deri 15:30.

 

Prizren, 19.02.2020

Apliko tani!

Konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2020/2021

më tepër >>

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2020 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.